Nové košile na míru

09. srpna 2021

Made to measure košile (dále jen MTM košile) nejsou u nás žádnou novinkou. Abychom vám byli schopní stále šít nejoblíbenější košile ve vašem šatníku, neustále sledujeme kvalitu zpracování. Zároveň také pracujeme na kvalitě nabídky, kterou vám, našim věrným zákazníkům, nabízíme. A kterou po nás také vyžadujete :). V tomto ohledu s námi náš současný dodavatel již delší dobu nedrží krok, proto jsme se rozhodli výrobu košil svěřit do zkušenějších rukou.
V tomto krátkém článku Vám chceme představit, co změna k lepšímu znamená.

Co znamená, když se řekne "nejoblíbenější košile"
 

1) Skvěle padnoucí střih
Toho dosahujeme díky vyšší přesnosti měření. Stejně jako v případě měření na oblek, nově používáme pro měření košile tzv. zkušební košili. To znamená jediné - dokážeme vyladit střih ještě předtím, než se košile začne šít. 
Zvýšil se také počet střihových úprav, které jsme schopní na košili udělat. Stejně tak možnosti konfigurace košile, např. Spalla Camicia, neboli italský nabíraný košilový rukáv.

2) Větší výběr látek a noví dodavatelé látek
Ať už potřebujete business košile na důležitá jednání, a nebo jdete po méně formálních kouscích. O výběr materiálu je postaráno. Kromě známé tuzemské značky Milety (i jejich nejvyšší řada premiových látek), také rakouský Getzner, Albini, Thomas Mason a další. Zkrátka nepřijdou ani fajnšmekři, kteří si rádi dopřejí ty nejluxusnější materiály. 

3) Delší životnost košile a prvotřídní kvalita zpracování
Když už vám košile perfektně sedí a jste s ní sžití, byla by škoda se ji po pár nošení vzdávat. Má k tomu všechny důležité předpoklady - kvalitní materiál, jemnější steh (7 na cm), kvalitnější výstuže límců a manžet. Když se o ní budete správně starat - to vám poradíme přímo na schůzce, např. jak košili prát - bude vám dělat radost dlouhou dobu. 

Cena košile na míru

S vyšší kvalitou jsme museli jít výše i s cenou. Od srpna 2021 naše MTM košile pořídíte od 3.990 Kč.  Ale věřte tomu, že nové zpracování a výběr za to opravdu stojí. Přijďte vyzkoušet - schůzku s námi si můžete domluvit zde.