Podzimní kolekce 2021

27. září 2021

A je to tady, nová podzimní kolekce v MANEMO. Při vytváření podzimní kolekce pro tento rok kladl autor kolekce - náš MTM specialista Dominik - důraz zejména na všestrannost, pohodlnost a také ležérnost. Jednotlivé kousky si tak můžete vzít jak na obchodní schůzku, tak stejně i na procházku do parku či večer do vaší oblíbené vinárny.

Na co se můžete těšit?

Separátní saka

Pro ty z vás, kteří kladou důraz na pohodlnost jsme připravili i variantu zcela nepodšitých flanelových sak, které díky lehké poddajné konstrukci nabídnou maximální pohodlí a zároveň více ležérní vzhled.

Ve výběru příběhů na našem Instragramu se můžete podívat na to, jak probíhalo večerní představení podzimní kolekce u nás v Manemo. 


"Samozřejmě jsme nezapomněli ani na klasická, celopodšitá saka, která díky pevnější konstrukci drží lépe tvar a současně působí dostatečně formálně."

- Jiří Friedrich, MTM specialista

Kalhoty 

U kalhot jsme vsadili na ověřenou klasiku. Chceme vám ukázat, že v jednoduchosti je krása. Proto jsem pro vás připravili kalhoty z lehkého flanelu v univerzální tmavě modré a šedé barvě, které se lehce kombinuje s jakým kolik sakem či kabátem. 

Obleky

Znovu nečekejte nic jiného než lehký italský flanel, který vás venku zahřeje, ale v kanceláři ani nebudete cítit, že na sobě máte hřejivější materiál. 


Jaké jsme zvolili barvy?

Jako barvy jsme zvolili modrou “alá denim”, kterou si pro casualový vzhled rychle oblíbí mnoho z vás a také šedou s hezkým vzorem “glencheck”. Obleky jsme navrhli tak, aby šly co nejvíce propojit se zbytek vašeho šatníku. Množství outfitů, které budete schopni díky těmto univerzálním látkám vytvořit/dát dohromady je jen na vás.

Už teď si k nám můžete přijít vybrat svůj podzimní outfit na míru, látky jsou připravené a čekají jen na vás :)

Hotové konfekční kousky budou k dispozici od poloviny října u nás v MANEMO.
Sledujte naše sociální sítě, kde vás informujeme o všech novinkách.