Vánoční dárky v MANEMO

12. prosince 2022

Každé Vánoce přichází ono všem známé dilema s vybíráním perfektních vánočních dárků. Vybrat totiž ten pravý není vždy snadné, a tak tu pro vás máme hned několik tipů na dárky, které ocení každý stylový muž. 

Pokud si nevíte rady a chcete vyřešit vánoční dárky v klidu a bez stresu, stavte se u nás ve čtvrtek 15. 12. 2022 mezi 12:00 - 18:00. Během této doby vám budeme plně k dispozici a poradíme vám s vhodným výběrem. 

Drobné dárky, které potěší

Radost udělá i maličkost, protože i ta dokáže doladit nejeden outfit k úplné dokonalosti. Vybrali jsme pro vás doplňky, které se neztratí v žádném pánském šatníku. Kromě vybraných zimních doplňků u nás najdete také klasiky pánského šatníku, jako kravaty, kapesníčky, šle atp.

Šály ze 100% vlny alpaka
Stylový a zároveň velmi praktický dárek. Odolná a hedvábná vlna alpaka je proslulá svou hřejivostí a hypoalergenními vlastnostmi. Cena: 2790 Kč


Kožené rukavice
Elegantní rukavice od americké značky Stetson vyrobené ze 100% kůzlečí kůže s hřejivou podšívkou. 
Cena: 2990 Kč.
 


Kožené tašky s doživotní zárukou

Taková pánská taška je doslova pravou rukou každého úspěšného muže. Je jedno, jestli je to taška cestovní nebo pracovní taška na notebook, vždy by měla svého nositele charakterizovat a spolehlivě a věrně jej doprovázet během každého dne. Tašky šijeme na objednávku, je tedy možné zvolit si barvu kůže i podšívky dle libosti. Na přání samozřejmě také přidáme monogram. 
Kromě tašek u nás pořídíte také peněženky nebo pouzdra na karty. Tašky vyrábíme v ČR a pouze z těch nejkvalitnějších kuží.

Nyní je možné objednat pouze dárkový poukaz na kožený výrobek na objednávku.
Obdarovaný si může následně kdykoliv během roku 2023 přijít vybrat přesně podle svého přání. 


Dárkové poukazy na cokoliv

Stále váháte, nebo si nejste jistí? Máme pro vás ideální řešení, a tím je dárkový poukaz, za který si u nás obdarovaný jistě sám (či s naší pomocí) vybere. 

Všechny poukazy zakoupíte v našem eshopu. Ať už zvolíte papírovou podobu nebo elektronickou.
U zasílání garantujeme dodání do Vánoc jen pro objednávky do 16.12.2022. Poslední den, kdy si u nás můžete poukaz vyzvednout je čtvrtek 22.12.2022 do 16:00. Elektronický poukaz vám pošleme kdykoliv ihned po zaplacení. 

Dárek zdarma k poukazům na košili na míru a na kožené tašky.
Platí pouze do 15. 12. 2022. K poukazům na košile na míru a koženým taškám na míru poukaz na kožené pouzdro na karty s monogram zdarma. A ještě jeden malý dárek ke všem objednávkám jako překvapení.