Kolekce podzim / zima v době koronaviru

08. listopadu 2020

Podzimní nálada a počasí již dorazily v plné síle. Kvůli koronavirové situaci jsme letos spojili naši podzimní a zimní kolekci dohromady s nadějí, že koncem října bude vše připraveno k prezentaci pro vás, naše zákazníky. Kolekce podzim / zima skutečně dorazila, ale spolu s ní bohužel i nová opatření k umírnění průběhu šíření viru. Museli jsme tedy opět zavřít náš showroom. 

Co bude dál?

Stejně jako většinu značek v našem oboru nás zasáhla už první vlna "jarních" opatření. My jsme tuto dobu využili k šití roušek, postavili jsme během pár dní e-shop, pomohli jsme lidem, kteří roušky v té době potřebovali úplně nejvíce, a také jsme nesmírně obdivovali pomoc, která se nám dostala z řad našich zákazníků a fanoušků. Dokonce jsme byli označení časopisem Forbes za #koronaheroes. Celý jarní příběh si můžete přečíst zde.

Další nejistá situace přišla nedávno, hned po tom, co jsme se přes léto opět postavili na nohy. V tomto období už nešlo pouze hledat cesty za novými aktivitami, které můžeme dělat i přes zavřený showroomu. Rychle jsme pochopili, že je nutné aktuální situaci přizpůsobit celý náš business. To znamenalo řadu nepříjemných rozhodnutí, spoustu investované energie a také financí.

Manemo v nové síle

Díky lidem, kteří za značkou Manemo stojí, jejich bohatým zkušenostem ze světa businessu, finančnímu zázemí a energii, kterou se rozhodli tomuto oboru věnovat, to naše značka zvládne i přes nečekané překážky, které v těchto dnech zažíváme zřejmě úplně všichni. Mimo jiné se taky udála změna ve vedení značky. Do čela Manema, na pozici CEO, se postavil jeden ze spolumajitelů, zkušený podnikatel Radek Stavinoha. 

Jak totiž říká jedno možná až přehnaně pozitivní klišé - "všechno zlé je k něčemu dobré".  Proto už v těchto dnech, kdy nevíme, jestli naše dveře budou uzamčené už jen pár dní, nebo celé měsíce, pro vás připravujeme několik změn a inovací, které značku Manemo posunou zase o kousek dál. Věříme v to, že začátkem roku 2021 už se budeme moci soustředit na představení našich novinek, a také na setkání s vámi u nás v showroomu. 


Kolekce podzim / zima 

Abyste si nemysleli, že název tohoto článku je zavádějící, tady je malá ochutnávka naší kolekce :). Hned jak otevřeme, můžete přijít vyzkoušet. Opět jsme ušili jen omezené množství a všechny konfekční věci vám upravíme do pár dní na vaše míry. Pokud byste si některý kousek chtěli rezervovat už teď, dejte nám vědět. 

Jak nás můžete podpořit? Kupte (si) dárek

Abysme vám udělali radost, rozhodli jsme se, že ke každému dárkovému poukazu, který si u nás do konce roku zakoupíte, dostanete druhý poukaz na dárek zdarma. A to klidně pro sebe, nebo jako dárek pro někoho blízkého. Např. ke košili na míru dostanete kravatu dle vlastního výběru v hodnotě 1.490 Kč, nebo k obleku na míru vás potěšíme košilí na míru v hodnotě 2.990 Kč dle vlastního výběru zdarma. Platnost všech nyní zakoupených poukazů jsme prodloužili na 1 rok.

Děkujeme! A přejeme vám všem, abyste tuhle nejistou dobu přečkali ve zdraví a pohodě.